Home » Koken voor je paard.

Koken voor je paard.

Met een paard kun je spelletjes doen en andere leuke dingen maar je kunt ook KOKEN voor je paard! Leuke en grote gerechtjes, alles kun je hieronder vinden.

"Chips met een sausje"

Benodigheden:

-Brood
-Biks
-Lepel
-Kom
-Warm water

Laat het brood drogen (hard worden).
Begin in de tussentijd met de biks. Doe een beetje biks in de kom (hoeveel je je paard wilt geven) en doe er warm\heet water bij. Roer het met de lepel tot het een papje wordt. Als het een papje is moet dat de saus voorstellen. Laat het afkoelen en breek het brood dat nu hard is in stukken en doe het in de kom. Het harde brood moet Chips voorstellen.

Tip: Je kunt er ook nog andere dingen door heen doen, wortelschijfjes, appel.
PAS OP: Het brood moet drogen want zacht brood kan verproppingen veroozaken. (Onderin een foto in de rode bak!)

 


Een Paardenijsje

.-

Vriezer

-Bakje (of andere vorm)

-Sap

-Geduld

-Appel,wortel (etc)

 

Als het warm is kun je je paard een ijsje geven, je heb een bak nodig of een vorm die je vult met water of wat ze heel lekker vinden een beetje Appelsap! Je kunt door het water of de appelsap wortel doen of appel of andere lekkerdingetjes. (Sinnasappel,manderijn.) Als je klaar bent zet je het in de vriezer tot dat het hard is. Wens je paardjes maar veel plezier!

 

Hotdog

-Wortel

-Appelstroop\(Jam)

-Broodje

-Mes

Je pakt een  broodje en besmeert het vol met appelstroop. Je hoeft het niet te doen maar het maakt het wel lekkerdere voor het paard. Daarna doe je een wortel in en doe je het broodje dicht...

Smullenmaar!

 

 

Paardentaart.

-Taarvorm

-Biks

-Appel,brood, wortel (alles wat je paard lekker vind.)

-Warm water. (Onderin foto zelf gemaakte paardentaart

 

Maak de biks zacht met het warme water en bedek de bodem met de smurrie of doe de hele bakvorm vol. En verzieren maar! Je kun bijv. ook een laagje biks een laagje wortel (of brood.) je kunt het zelf verzinnen!