Home » Zelf leuke dingen maken voor je paard!

Zelf leuke dingen maken voor je paard!

Soms verdiendt je paard wel iets moois. Maar je hoeft niet alles persé te kopen. Het ik leuk om het ook eens zelf te maken! Hier allemaal leuke dingen.

 

Dekje versieren

Benodigheden; WAT JE ALLEMAAL kunt GEBRUIKEN!!

glitters

naaispulletjes

Plakdingetjes

Kralen.

 

Pak er een dekje bij en versieren maar, met je eigen fantasie komt er iet origineels uit! Ben je goed in naaien? Je kunt bijboorbeeld met kralen de naam van je pony op je dekje naaien! Plak je liever? Pak de (sterke) lijm erbij koop goedkope mooie steentjes en lijmen maar. Let wel op dat je niet op de plek van het zadel ga plakken. 

Loom je eigen frontriem.

Benodigheden

Vork, loombord of je vingers.

Doe dit todat je een lang genoeg bandje hebt, die je als frontriem kan gebruiken het gaat er dan zo uitzien:

(foto van GOOGLE AFBEELDINGEN!)


Hoefijzers versieren.

 

Benodigheden:

Verf

kwast (om te verfen)

Steentjes bloementjes etc. (dingen om te versieren)

 

Heb je nog een oud hoefijzer liggen, waar je toch niks mee doet? Of pimp je hem liever wat op dan is dit perfect om nu te doen! Je kunt beginnen door  je hoefijzer bijvoorbeeld goud of zilver te verfen, zwart zal ook leuk staan! Laat het drogen. Je hoeft niet te verfen het is een idee waardoor je je hoefijzer mooier kan maken. Versier het hoefijzer nu met steentjes kraaltjes etc. AFBEELDINGEN VAN GOOGLE AFBEELDINGEN


Halster versieren

Benodigheden:

(Oud) halster

Steentjes, bloemetjes, naald en draad, kraaltjes etc. (dingen die je graag wil gebruiken om te versieren.

 

Heeft je (verzorg\lieverlings) pony een nieuw halster nodig? Alleen heb je geen zin om naar de winkel te gaan of heb je te weinig geld? Hou je wel van creatief bezig zijn? Versier dan het halster van je (verzorg\lieverlings) pony! Je kunt zijn naam er op plakken met steentjes en goeie lijm! Of je maakt dat met naald en draad! Rijg wat kraaltjes en hang die er ook aan. Nu is het net of het halster weer helemaal nieuw is maar dan een stukje hipper!

AFBEELDING VAN GOOGLE AFBEELDINGEN!