Home » Proefje

Proefje

Proefjes zijn kleine wedstrijden om te testen hoe het rijden nu gaat. Doe je je hakken wel naarbeneden? Zitten je teugels goed? Heb je zin om te weten wie de wedstrijd tussen jou en je vriend(in) wint? Zoek dan gauw een ervaren ruiter (je moeder??) die het voor jullie wil beoordelen en voorlezen maar misschien willen 2 mensen jullie wel helpen, dan kan 1 het voorlezen en de ander het beoordelen! Degene met de meeste punten wint.. Hieronder de proefjes. Het is met galop maar daarvan kun je eventueel draf maken. Springproefje en zonder springen.

 

Meestgestelde vragen.

 

Waar zit de x? De x zit in het midden van de bak kijk maar bij: Letters in de bak.

Wat betekend arbeidsdraf? Arbeidsdraf is gewoon draf. Het wordt zo genoemd omdat er in proefjes ook bijv. Middendraf is. (Dat is een hardere draf.) Dus arbeidsdraf, gewoon gaan draven!

Waarom staat er aan het eind: Stap,Draf,Galop? Dat staat er omdat je jury dan moet invullen of je netjes zat in stap, draf, en galop en daar moet de jury en cijfer op geven.

Waarom staat er, totaal score?? Dan moet de jury alle cijfers bij elkaar optellen.

Wat is groeten? Tijdens het groeten begroet je de Jury, je doet je teugels in je rechter hand en je linkerhand naar achter. En je knikt met je hoofd. Zie de foto hieronder.

 

 

 Nog meer vragen ga dan even naar JOUW MENING en vul je vraag in.

 

Springproefje

Maak een Gratis Website met JouwWeb